ARBEIDSENHETENE

Fontenehuset er drevet slik at medlemmene får være aktivt med på alle arbeidsoppgavene som må gjøres på huset. Vi har to enheter - kontor- og media og kjøkken. Det er frivillig hvilke dager du møter opp, og hvor mye du vil delta på de ulike aktivitetene.

På Fontenehuset kan man jobbe i sitt eget tempo og tilpasset egen dagsform. Arbeidet utføres i et trygt og godt arbeidsmiljø, hvor vi hjelper hverandre og lærer av hverandre. Nye medlemmer blir tatt imot og lært opp av andre medlemmer eller medarbeidere.

Fontenehuset gjør at jeg klarer å stå opp tidlig om morgenen.
— Agnes, medlem
DSC_0458.JPG

Kjøkken

På kjøkkenet lages det frokost og lunsj for alle medlemmer og medarbeidere. I tillegg driver Kjøkken en internkafé hvor man kan kjøpe kaffe, te og bakevarer kjøkkenet lager. Samt lære og behandle en baristamaskin.

Cafèdriften ønsker å tilby muligheter for å planlegge og lage cafèvarer samt gjøre at lokalet er rent og pent når de er lunsj og andre tilstelninger.

_DSC2891.JPG

kontor- og media

På kontor og medieenheten utfører man arbeidsoppgaver som er knyttet til driften av huset og formidle hva som skjer på Fontenehuset Oslo Øst til politikere, samarbeidspartnere og mulige medlemmer.

DSC_0488.JPG

Arbeidsmøte

Kontor- og media og kjøkkenenheten har hver sine arbeidsmøter. På arbeidsmøtene kl. 09 og kl. 13 går vi gjennom dagen og fordeler arbeidsoppgaver. Man kan også bare stikke innom for å ta en kopp kaffe med venner og kollegaer!