Verdensdagen for psykisk helse

På onsdag arrangerte vi Verdensdagen for psykisk helse i samarbeid med NAV Gamle Oslo og Enhet for Psykisk Helse Gamle Oslo. Det ble sannelig min hatt litt av et arrangement, vi måtte sette ut en masse ekstra stoler og åpne bakre del av salen som i utgangspunktet var stengt for å få plass til alle som dukket opp. Det var et to timers arrangement med taler fra Jørgen Foss, Oda Høilund og ID Ungdomskompetanse. Alle talene var sterke og personlige, og tok utgangspunkt i årets tema, som var "kasta maska, se hverandre". Ikke minst fikk vi nyte en strålende musikalsk opptreden av Jostein og Johan som begge er medlemmer her på Fontenehuset. De ble møtt med brusende applaus. Etter arrangementet kunne alle som ville komme en tur ned hit og få smake en grenseløst god linsesuppe og fortreffelige kaker.

Snakkes!