Kyllingcurrysalat m/mango

Kyllinglår (eller brystfiletter) Tinas kyllinglår (Kiwi)

Mango (i biter)

Eple (grønne, i terninger)

Avokado (skiver og terninger alt-etter-som-man-ønsker-det)
 

Druer (stenfrie, og deles i to halve)

Paprika (rød, i biter)

Vårløk (i små snitter)

Rødløk (deles i to, og i tynne skiver)

Reddiker (i skiver)

Tyrkisk eller gresk yoghurt (blander kyllingen sammen med det grønne (salaten))

Bama Ferdigvasket salat (ruccola, bladsalat)

KRYDDER, SOM MAN BLANDER KYLLINGEN I (I EN PLASTBOLLE)

Chillipulver (velger sterkhet, etter det man selv setter pris på)

Cumin (pulver)

Gurkemeie (pulver)

Ingefærpulver

Fersk hvitløk ( 2-3 fedd, skjærer i små biter, eller bruk hvitløkspresser)

Olivenolje og solsikkeolje (for at krydret ikke korner seg)

dette blander du sammen med kyllingen i en plastbolle, med en sleiv/plastskje, og steker det i panna til det blir gjennomstekt

dryss over persille (eller annen type urt) og surr sammen dette til du føler at det er ferdig.

smak til med salt og pepper, sitron/lime.

Kylling- og mangosalat (3).JPG

Bon Appetìt