Hei på deg

Hver gang et menneske dør, kommer det en ny stjerne på himmelen og hver gang et nytt blir født , blir det også født en stjerne , sies det.  Kanskje alle har sin egen stjerne , som et beskyttende lys som viser vei. Deter noe overnaturlig ved det eller kanskje ren fantasi. Uansett kan det være en god tanke. Det er godt å kjenne historien bak ting. Hvilken historie er det bak det stedet besteforeldrene dine vokste opp? Hvilke tider var det egentlig du vokste opp i ? Noen ganger så kan en ting har mer verdi enn andre ting. Det kan være en bok eller en gjenstand du liker godt som er spesiell  for deg , men som ikke betyr noe spesielt for andre. De aller fleste mennesker og dyr , alle levende vesener, ønsker å oppnå lykke i en eller annen form.  Uansett så hadde ingen klart seg uten de gode.

 

Høsten er her , høstene er her

Med mørkerød kjole og blodgule trær

Og danser selv når det er ruskevær

 

Hun beveger seg i vinden.

Det er ikke lett å se,

Hvem hun egentlig danser med ?