Volleyballturnering med Fontenehuset Asker og Rygge

Ballen havnet i Akerselva da Fontenehuset Oslo Øst avviklet årets volleyballturneringpå en varm sommerdag i juni. Strømmen tok ballen og en stund så det mørkt ut for turneringen, men spillet kunne gjenopptas etter at Staale hadde fisket ballen opp med ei rive fra motsatt elvebredd…

Fontenehuset Oslo Øst stilte med to lag – kjøkken og kontor – mot de nye fontenehusene på Rygge og i Asker. Her hjalp det ikke med flere års fontenehuserfaring. Rygge vant. Annenplassen gikk til Fontenehus  Oslo Øst kjøkken mens Asker vant bronsefinalen mot Fontenehus Oslo Øst kontor.

Laget fra Rygge viste jevn stigning gjennom hele turneringen og vant finalen 21-13. Bronsefinalen vant Asker 21-10. Alle kampene var underholdende, iallfall for dem som så på. Blant dommerne var det en viss tvil om det var lov med heading og sparking, men det var iallfall ingen som protesterte mot resultatet.  

Etter turneringen gikk veien til Oslo Østs bakgård der det foregikk grilling av hamburgere og pølser. Arrangementet ble avsluttet med premieutdeling. Det var i år satt opp en premie for beste utkledning. Også den vant Rygge takket være engleantrekk og bar bak på en av deltakerne. Iallfall så den bar ut på en viss avstand.

Tekst: Agnes

Foto: Bjørn