Siste Ung på huset kveld før sommeren!

Som avslutning før sommeren dro Ung på huset til Megazone for litt lasertag. Der ble vi delt inn i to lag og sendt inn på banen. Det var mange som ble med, selvom ikke alle deltok. Vi spilte to runder på 15 minutter, det var mer enn nok ettersom det var veldig varmt inne på banen.

Spillerne gjør seg klare til kamp

Spillerne gjør seg klare til kamp

De som valgte å se på gikk ikke glipp av morroa, de fikk lov å gå inn å følge med på hva som foregikk. Man kunne se at spillerne levde seg inn til god latter for tilskuerne. Rødt lag vant over blått lag, men det var gjevnt.

Noen levde seg inn i spillet

Noen levde seg inn i spillet

Victor er fornøyd etter endt spill

Victor er fornøyd etter endt spill

Etter vi var ferdige med spillet dro vi tilbake til huset for å spise og kose oss. Vi rigget til gassgrillen og Marlèn hadded kjøpt inn mer enn nok mat til alle sammen. Det var kjempe hyggelig og flott avslutning før sommeren. God sommer alle sammen!

Vi spiser og slapper av på huset etter lasertag

Vi spiser og slapper av på huset etter lasertag