Sommertur til Hvasser

hyggelig stemning med RekeLunsj på havna!

hyggelig stemning med RekeLunsj på havna!

Tredje året på rad dro 18 Fontenehus-folk til Hvasser tirsdag 21.juni. Etter at frokosten var slukt ned satt vi oss i bilene og dro av sted til sommerparadiset Hvasser. Da vi kom frem innlosjerte vi oss inn i hyttene, og alle var svært fornøyde med hyttene. Noen slappet av, mens andre var mer aktive og spilte kubb. Vi hadde glemt hvordan reglene var, men vi kom på den geniale ideen om at kunne google spillereglene. Det ble etter hvert veldig morsomt og alle var svært engasjerte i spillet.

Gruppebilde på verden ene!!

Gruppebilde på verden ene!!

Senere på kvelden var det noen som valgte å gå en tur i de fine omgivelsene på Hvasser. Middagsgruppa holdt i mellomtiden på med å lage Pasta Bolognese. Som for øvrig smakte helt fortreffelig.

Etter frokosten dagen etter bar det av sted til Verdens Ende. Da vi kom frem gikk vi rundt i det fine naturlandskapet, men det var like før vi ble blåst til sjøs. Det var masse vind, men det var heldigvis sol og fint vær. Erik kastet klærne og hoppet modig ut i havet. (se bilder) Vi spiste lunsj før vi dro tilbake til hyttene.

Fredrik har fisket opp en diger krabbe

Fredrik har fisket opp en diger krabbe

På torsdag gikk vi en fin tur til Lille Skagen som er en fin strand på Hvasser. Det var litt kjølig i været. Marlén tok med seg vinterjakka og Henriette hadde på seg ullgenser. Merethe, Christine Erik og Bjørn synes det ikke var så kaldt så de kastet seg ut i vannet og svømte til et lite berg. Det stod at det skulle være 20 grader i vannet, men vi tippet at det ikke var varmere enn 16 grader. Fredrik, Thorbjørn ogMarlén gikk på krabbefiske og fikk etter hvert napp av en sværing (se bilder) Dan prøvde fiskelykken, men dessverre ble det ikke makrell til middag.

eRIK TOK EN DUKKERT I DET KALDE VANNET

eRIK TOK EN DUKKERT I DET KALDE VANNET

Senere på kvelden var det duket for St.hans-feiring. Middagsgjengen disket opp med veldig god grillmat. Regnet kom på ettermiddagen - Cornelius ble dessverre litt våt da han skulle grille alt kjøttet. Etter middagen dro vi for å se på det store St.hans-bålet. På grunn av regnet tok det litt tid før de fikk skikkelig fyr på bålet. Vi dro så videre til Hvasser gjestehus for å høre på live musikk.

Fredag morgen spiste vi den siste frokosten og gikk i gang med å vaske oss ut av hyttene.

Vi er alle enig om at dette var en veldig hyggelig tur. Folk har spilt spill, slappet av, kost seg i sola. (noen fikk litt vel mye sol, kanskje?) og vi gleder oss allerede til neste sommertur med verdens beste kollegaer.