De Fossile funnene.

Trilobitt.jpeg

Jeg gav meg selv i oppgave å blogge litt så her er en blogg. Temaet jeg har valgt er Gamle fossiler. Fordi det er Status og være gammel og eldre enn ett fossil er det vanskelig å bli. Hvis du vil kan du være med i konkurransen men da må du være eldre en én trilobitt. Trilobitter levde i havet på jorda for 250 millioner år siden I HELE verdens hav. Jeg tenker at når du blir gammel som ett fossil så starter du å bevege deg sakte og til slutt ikke i det hele tatt. Da er du ett fossil. Som fossil må du fokusere på det at du er gammel. Det er den gamle kraften og de fossile bruker bare gammel teknologi. De fossile er en gruppe fossiler som har fossiltreff. På Fossiltreffene går ikke ting for seg fort for å si det mildt fordi de er alle fossiler. Da mener jeg ALLE sammen. Hvis du følger med i tiden når du er ett Fossil er du ute. De fossile har nemlig ikke oppdatert kalenderen sin og verdenskartet sitt på 300 millioner år. Så de lever fremdeles som trilobitter i verdenshavet. De har sitt eget økosystem og de dominerer verden i før menneskene ble til. Fra Sébastien Kjeldsberg.