30. desember i Herrens år 2017

Foto: lånt fra google.com

Foto: lånt fra google.com

Torsdag var det friketorsdag (Freaky Thursday) der vi prøvde å bytte enheter på Fontenehuset. Det gikk, som i fjor, mest ut over kontor ;). Media hadde nok med å hente maling; hele to ganger bestilte de feil og måtte gå tilbake til Grønland for å bytte. Det eneste som ble grønt var kåpen til Marlén og fortauet utenfor butikken. Etter lunsjen gikk det bedre da de fikk den rette grønnfargen på veggene (og gulvet!) – Ups , gulvet skulle ikke males (!). Så da var det å vaske og skrubbe. Resultatet ble så fint når veggene fikk et strøk til. Mediaenheten fikk en fin og frisk grønnfarge og nytt inventar. Så det ble veldig fint når det ble ferdig! De fortjener terningkast fem komma fem og sytti.                   

Kjøkkenenheten kom seg gjennom dagen på kontoret på en noenlunde god måte, men det var ingen som visste hva IKT gikk ut på, så de hoppet bare over IKT-møtet. Statistikken var heller ingen lett sak, da de ikke riktig skjønte hva alle tallene i databasen betydde. Dette løste seg da jeg gikk forbi og fikk sagt at det var medlemsnummer. Alt i alt gir jeg dem terningkast fire!

Kontorenheten derimot overrasket stort! Vi lagde en utsøkt lunsj til trettitre personer, til riktig tid. Det var enighet om at grøten var kjempegod. Vi pyntet og dekket bord på kjøkkenet, men var det noen som pyntet nede på kontoret? Nei da! Jeg gir kontor herved terningkast seks og en halv.

Tekst: Kontor Bjørn