Fontenehuset Bærum åpner juni 2017!

P1010915.JPG

Etter forespørsel fra daglig leder på Fontenehuset Bærum, så har Bjørn og Bjørn vært aktive med å hjelpe til i planleggingsfasen.  Vi har sett på plantegningene og utredningen, altså hvordan det skal bli seende ut. Vi ble presentert plantegningene, og med det ble vi gitt muligheten til å komme med innspill og forslag. Selve bygget er det gamle vinmonopolet i Bærum så dette synes vi var spennende. Vi hjalp til med å hente inventar og innrede lokalene, noe som krevde mye tid og mange bilturer. I juni skal alt være ferdigstilt og det vil bli en offisiell åpning av Fontenehuset Bærum. Dette samarbeidsprosjektet gjenspeiler Fontenehusmodellen, det at vi jobber side ved side. Fontenehuset Oslo Øst har en tradisjon med å være aktive støttespillere for Fontenehusene.

Skrevet av Bjørn