En trivelig 17. mai på Fontenehuset Oslo Øst

Jan henrik koser seg med kake

Jan henrik koser seg med kake

Været var ikke det beste, men det gjorde ingenting for som vanlig var Fontenehuset Oslo Øst åpent. Dette er en tung dag for mange, og det var 25 medlemmer som brukte dette tilbudet. Det var på tradisjonelt vis brunsj som var som vanlig kjempegod. Etterpå var det en helt nydelig kake. Alle var innstilt på en hyggelig dag og det ble det også. Vi er blitt flinke til å lage god og inkluderende stemning. Det var selvfølgelig alkoholforbud på Fontenehuset denne dagen også. Dette var det ingen som savnet, men det var en gjeng av oss som gikk ut på en pianobar etterpå og tok en øl sammen. Vi er ikke bare kollegaer, men venner også. Det er det som gjør fontenehusene til helt spesielle arbeidsfellesskap.

Det var også åpent for gjester. Det var fem stykker innom for å gratulere oss med dagen.

Fontenehuset Oslo Øst reddet dagen for meg og de andre 24 medlemmene.

Skrevet av: Bjørn