Ung på huset-kvelder <3

20. April - Spillkveld med snacks


Kveldens Ung på huset-samling ble holdt på Fontenehuset Oslo Øst. Vi startet kvelden med å handle inn snacks og gjorde det klart til spillkvelden. Vi satte oss godt til rette for å spille ”Cards Against Humanity”, et spill som er svært godt likt av gjengen. Dette var kjempe moro! ”Cards Against Humanity” er et politisk ukorrekt spill som vi synes er kjempe morsomt. Kvelden endte med at Aylin gikk av med seieren.

Alle hadde en bra kveld og vi gleder oss til neste måned, da skal vi grille :)

Bilde_Ung på huset 2.JPG


11. Mai - Grillkveld


I dag skulle vi egentlig ha grillkveld her på Fontenehuset Oslo Øst, men på grunn av ustabilt og regnfullt vær, tok vi heller turen inn på kjøkkenet. Her stekte vi deilige hamburgere og pølser med forskjellig tilbehør. Til dessert stelte vi i stand vannmelon og annet diverse snacks. Vi var 12 personer som tilbrakte hele kvelden rundt middagsbordet hvor vi bare pratet og koste oss. Det var en fin kveld!

15. Juni – Sommeravslutning

Sesongens siste Ung på huset-kveld ble holdt her på Fontenehuset Oslo Øst. Vi var 11 personer som ville gjøre litt ekstra stas på oss selv ettersom neste Ung på huset-kveld ikke er før i august. Derfor bestilte vi pizza fra Dolly Dimples og kjøpte inn masse digg snacks. Vi satt rundt spisebordet hele kvelden, spiste masse pizza og snacks og spilte ”Cards Against of Humanity”. Alt i alt var det en heidundranes aften :)