Fontenehustur til Hvasser

Vi var to gjenger av fontenehusfolk som dro til Hvasser motell på ferie. En gjeng fra Fontenehuset Oslo Øst og en gjeng fra Fontenehuset i Asker. Vi var med andre ord 36 «gærninger» på sommerferie. Vi hadde fire nydelige dager sammen. Hvasser er en perle, et fint sted å slappe av enten du vil fiske, spille spill oppe ved hyttene eller ta deg en joggetur. Vi hadde også organiserte aktiviteter sammen som tur til Lilleskagen, tur til Tønsberg, tur til Verdens ende, kajakktur og fisketur. Fisk ble det også! Maten lagde vi gruppevis og vi spiste i felleskap i storstua på motellet.

Vi hadde bra vær, stemninga var på topp. Vi fisket masse og fikk 11 makrell totalt. Det oppsto også litt dramatikk ved at motoren ikke ville starte. Den ene båten drev inn mot klippene og derfor måtte vi taue den ut fra land. Da vi kom inn etter noen timer fikk Bjørn en makrell som han holdt over ripa. Plutselig kom en måke og ville ha fisken. Bjørn slo til med fisken i hånda, og holdte på å ramle over bord. Heldigvis gikk alt bra. På kvelden hadde vi det gøy med spill. Vi spilte et spill som heter ryktet går, det var veldig populært. Sommerturen var like vellykket i år som i fjor, og vi gleder oss allerede til neste sommer.

 

Skrevet av: Bjørn og Bjørn.

20170612_182115.jpg