Bli kjent med Sigrid

Hei!

Jeg heter Sigrid, jeg er 17 år og kommer fra Oslo. Jeg går andreåret på restaurant og matfag på Etterstad videregående skole.  Jeg liker å lage mat og bake. Da jeg var liten drømte jeg om å bli kokk eller servitør. Hver tirsdag jobber jeg i kantina på Fontenehuset Oslo Øst, og sammen med de andre medlemmene lager vi mat til omtrent 30 personer. Her skal jeg jobbe frem til sommeren, og til høsten skal jeg kanskje jobbe her igjen. På Fontenehuset har jeg blitt kjent med nye flotte og hyggelige mennesker.  Jeg har tenkt til å jevnlig legge ut blogginnlegg fra arbeidsdagene, så man får se hva slags arbeid vi gjør. Da vil du få en god innsikt i hva som skjer på kjøkkenet og hva slags mat vi steller i stand, enten det er varmmat eller desserter. Bilder, oppskrifter og tips vil også legges ut på bloggen.

Før jeg begynte her jobbet jeg i kantinen på skolen. I kantinen på skolen lager vi mat til ca. 70 personer. På fritiden liker jeg å tilbringe tid med venner, bowle, høre på musikk, se film og TV-serier, spille håndball og trene. Håndballaget jeg spiller på heter Nordstrand Allsport, og siden håndball er favorittsporten min synes jeg dette er kjempegøy. Jeg liker også å følge med på håndballjentene på TV.

Følg meg gjerne på Instagram Sigrid1312. :) Der legger jeg ut matbilder og andre ting fra min hverdag.