Drøbak 20.juli

Foto: Ida

Foto: Ida

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Torsdagen kom med sol fra skyfri himmel og nok en utflukt stod for tur. Denne dagen gikk turen til Drøbak. Klokken 09:30 tok vi T-banen fra Tøyen, hvor vi deretter tok båten fra Aker brygge klokken 10:00. Båtturen varte i hele 90 minutter. Dette var nydelige minutter hvor vi sto på dekk, så på utsikten og satt i salongen. Det er skummelt med sol og vind; du merker ikke at du blir brent (!). Det var syv av oss som dro på akvariet i Drøbak, mens to ville sitte ute i sola. Etterpå gikk vi til badeparken der det var tre av oss som badet, og med 18 grader i vannet så det var temmelig forfriskende. Vi spiste lunsj i badeparken, hvor undertegnede fikk lyst på varmrøkt makrell, og heldigvis fant vi en restaurant som serverte nettopp dette. Den var helt fortreffelig, men dyrt! Avslutningsvis denne varme julidagen, gikk vi for å hilse på julenissen. Så gikk turen med buss tilbake til Oslo. Med værgudene på vår side, var vi alle enige om at dette var nok en kjempetur!

Tekst: Bjørn