Hagefest på Kolbotn 1.august

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Foto: Bjørn

Så ble det august i år som i fjor. Det vil si hagefest hos Eline, som har blitt en fin tradisjon i Fontenehuset Oslo Østs sommerprogram. Noen tok bil, noen bussen og noen kom humpende på krykker. Vi grillet pølser og hadde det koselig som vanlig, vi haralltidnokå prate om når vi er sammen. Etter maten gikk noen av oss ned i kjelleren på spøkelsejakt. Så gikk vi ned i hagen der ungene hennes hadde et lekeapparat. Vi måtte selvfølgelig prøve sklia, men den var for trang så Eline satte seg fast! Bedre gikk det i huska. Det begynte å duskregne da vi skulle hjem, men det gjorde ikke noe da bussen kom med en gang. Været har hittil vært på vår side på sommerturene, så noen av oss må ha et godt øye til værgudene.

Tekst: Bjørn