Informasjonsoppdrag

Vår nye informasjonsgruppe fikk forespørsel om å holde et informasjonsmøte på Grorud DPS døgn på Skytta. Det var tre kollegaer som med entusiasme og pågangsmot i blikket bega seg i veg, men denne dagen skulle reisen by på problemer. T-banen var 10 minutter forsinket og den gikk bare til Grorud, der sto vi da på Grorud T-bane og bilen vår sto på Rommen T-bane. Klokken gikk, og vi var tilslutt nødt til å ta en taxi til bilen vår så vi kunne kjøre videre til Skytta. Der møtte vi femten pleiere og pasienter som hørte på oss. Foredraget gikk fint, vi er tross alt generalister og skal ha greie på litt om alt eller alt om ingenting. Fontenehus er noe vi alle tre brenner for så etter tre kvarter med et vellykket foredrag og fine spørsmål måtte vi dra videre tilbake til fontenehuset, men nå tok vi bussen tilbake. Det gir en god følelse å vite at i dag vet femten personer litt mer om Fontenehuset Oslo Øst enn de gjorde i går. Forhåpentligvis blir det noen nye medlemmer av dette. Vi vil gjerne holde informasjonsmøte hos DPSer, aktivitetshus og lignende så ta gjerne kontakt med oss for å avtale tid.      

Tekst: Bjørn