Også samles vi på Tøyen

Foto: lånt fra pintrest

Foto: lånt fra pintrest

Det var en gjeng med håpefulle fontenehus-folk, over tjue i tallet som var samlet for å tilbringe de siste timene av 2017 sammen. Tilstelningen begynte offisielt kl.20:00. Det ble servert en nydelig viltgryte, potetmos og rosenkål. Vi var alle litt for mette da desserten kom, sjokoladepudding med vaniljesaus. Kl.23:30 låste Petter huset for siste gang da han starter i ny jobb på Fontenehuset Bærum 3.januar. Etter hvert dro vi opp til Tøyenparken for å se på fyrverkeriet. Og i år både så og hørte vi fyrverkeriet, i motsetning til i fjor hvor vi kun hørte det. Det ble i overkant litt mye bråk, men det gikk bra. Kl.00:00 ga vi alle hverandre en nyttårs klem, der vi også ønsker hverandre et godt og givende år. Jeg tror vi går et spennende år i møte for hver av oss, men også for Fontenehuset Oslo Øst. Vi ble stående å så på det praktfulle fyrverkeriet en stund til og gikk så ned mot Tøyen, der vi tok farvel og dro hver for oss. Alle syntes det er en koselig måte og feire nyttårsaften i regi av Fontenehuset Oslo Øst. Jeg gleder meg alt til neste år!

Nyttårsklem fra Bjørn