Tur til Gjøvik

Tirsdag 13. mars tok Thea og jeg toget til Gjøvik. Vi skulle besøke Fontenehuset Gjøvik og hjelpe dem med oppsett og bruk av klubbloggen. Etter en flott togtur gjennom et vakkert vinterlandskap kom vi fram til Gjøvik hvor vi ble hentet med bil på stasjonen. Fontenehuset Gjøvik ligger i et gammelt hotell og har et lyst og fint lokale med en flott resepsjon og vakker utsikt over Mjøsa. Vi koste oss med kaffe og introduksjon før vi fikk en deilig lunsj med Pizza og salat. Det var fullt av liv den dagen vi var der, det var flere besøkende utenom oss, vi kom visst på den travleste dagen hittil. Fontenehuset Gjøvik åpnet i februar og har allerede 17 medlemmer med ca. 10 stykker innom hver dag.

Utsikt til Mjøsa   

Utsikt til Mjøsa

 

Etter lunsj satte vi oss ned med klubbloggen og snakket om hvilke rutiner vi har og svarte på spørsmålene som ble stilt. Fontenehuset Gjøvik er allerede godt i gang med bruken av klubbloggen og det var ikke mye vi kunne tilføye, men det er jo alltid greit med litt bekreftelse på at det som gjøres er riktig.

Toget hjem gikk fra Gjøvik kl. 15.30 og vi hadde en god tur hjem selv om toget ikke var like flunkende nytt og fint. Alt i alt var det en veldig hyggelig tur hvor vi møtte mange gode og flinke mennesker. Det er veldig spennende å besøke et nystartet hus, det minnet om hvordan det var her på huset i starten. Det gjorde godt å komme seg ut av gryta og få litt frisk luft. Jeg kommer tilbake hit til huset med ny energi!

 

Skrevet av: Øystein

Thea og Øystein med hyggelige folk fra Gjøvik   

Thea og Øystein med hyggelige folk fra Gjøvik