Hvasser 2018

Hvasser 2018

P1040354.JPG


En feriesugen gjeng dro fra Tøyen til hyttelivet på Hvasser; det er blitt en tradisjon på fjerde året. Det er mange som mener at det er sommerens paradis. Vi leide 13 hytter rundt et hyttetun og bodde 2 personer på hver hytte. Det er fine turmuligheter til noen nydelig strender. Og når været er som i år, med nydelig badevann og brennende sol, hjelper det ikke bare å kjøpe solkrem, men man måtte smøre seg også. Undertegnede fikk føle dette da han til slutt ble rødhudet, men det gjorde ikke noe så lenge stemningen var på topp. I år leide vi sykler. De som ville bruke det syklet helt til «verdens ende». Vi som ikke ville bli med gikk heller på stranda, der vi badet og ble brunere, eller rødere. Etterpå gikk turen videre til klatreveggen for de som hadde lyst til det. Etter middag var det tid for kubb, ringspill, forskjellige kortspill og «ryktet går». Det ble ikke noe makrell i år, så vi måtte ta til takke med å grille torsk og laks, men det var godt lell! Etter tre dager måtte vi sette kursen mot Oslo igjen, men det var også greit. Da kom nemlig regnet. Alt nå gleder jeg og flere av oss til neste års hvassertur.

 

Tekst: Bjørn