Ung på Huset inviterte Ung Arena på besøk

Mandag denne uken hadde vi på Fontenehuset Oslo Øst ett kjempehyggelig besøk av to stykker fra Ung Arena Sentrum. De hadde ikke lange veien å dra, siden de holder til ved Familiehuset på Grønland. Det er ett t-bane stopp. Da de ankom Fontenehuset Oslo Øst var de overasket over hvor stort det var på innsiden fra hva det tilsynelatende syntes ut fra Tøyen Torg. Grunnen til det er at kun en liten del av Fontenehuset er synlig fra torget. Så det blir som en liten illusjon for de intetanende.

Ung Arena kom med en som jobbet som koordinator, det vil si at han har ansvar for at folk får vite om Ung Arena tilbudet. Han er med på å stake ut kursen som prosjektet skal ta og hvilke strategier de skal ha for å nå ut til flest unge. Det var også med en student.

Vi hadde ett skikkelig opplegg for dem, som inneholdt omvisning, en lunsj, overvære ett arbeidsmøte samt være med på Ung På Huset-møtet. Der de fikk en halvtime med å presentere seg selv, samt svare på spørsmål. Det var mange som var på Ung på Huset møtet for å høre om Ung Arena, det var tydeligvis mange som var nysgjerrige på hva det var.

Det er alltid fint å bli kjent med andre som jobber i samme felt som oss, og som er i samme bydel, Gamle Oslo. VI kan ta imot folk som blir for gamle for Ung Arena så vi blir for dem ett godt alternativ å tipse om. Dersom det er tilfellet. Siden ikke Fontenehuset driver med samtalebehandling kan vi tipse UngPåHuset-folk dersom det er ett behov om Ung Arena. På den måten server vi hverandre og drar nytte av hverandres nøkkelfunksjoner. Fontenehuset som ett klubbhusfelleskap, og UngArena som ett samtalested for unge voksne (mellom 16 og 25 år).

 

ung arena logo.png

 

Tekst: Christoffer