Å være varsom eller sensitiv

Ofte så føler jeg at energien rundt meg går inn på meg. Jeg kan føle hvordan andre er eller hva slags humør eller tilstand de er i. Når jeg møter nye mennesker spesielt eller andre bekjente, så kan jeg føle hva slags personer de er. Jeg leser kroppsspråk, ansiktsuttrykk og ser i øynene til vedkommende for å føle litt hvor personen er. Noen ganger kan jeg føle at personen er utenfor eller at det er mye energi jeg kan føle inni brystet mitt. Det kan være for mye eller overveldende å føle på det mange ganger. For det gjør at jeg blir påvirket eller at det kan skape en stemning rundt der jeg er. Jeg prøver mange ganger å styre stemningen hvis det er negativ energi rundt.

Det å se at ting kan skje på forhånd kan også være både skummelt og bra for å vite hva man skal gjøre. Det er sånn at jeg føler at ting kan skje. Radaren min i meg sier ifra at noe skal skje. Jeg kan føle på meg at noen kjente kommer til å dukke opp, at noen kommer til å ringe meg, hva folk kommer til å si. Det er sånn at jeg selvfølgelig ikke vet hva som er fremtiden, men jeg har følelser og tanker som dukker opp i sinnet mitt, der det forteller meg om noe.

Det å være sensitiv gjør at jeg ofte blir varsom på folk og situasjoner. Det kan ofte være slitsomt, og det kan også være en gave. Der jeg har en pekepinn på hvordan jeg skal håndtere ting eller hvordan jeg skal være. Det er gjenspeiler mine verdier og egenskaper. Jeg synes det er veldig vakkert å ha «evner» der jeg kan føle på å være menneskekjenner. Det gjør meg menneskelig.

One love

Skrevet Amdjed Taleb