Fritidsprogram

Fontenehuset betyr alt. Det er mitt andre hjem. Hver fredag gleder jeg meg til mandag.
— Bjørn, medlem

Fritidsgruppa møtes hver fredag klokken 13:30 i sommer for å legge planer for sommerturer. Sjekk korktavlen i resepsjonen for tid og sted for turene.

Dette er noe av det vi gjør på fritiden:

Tur til teknisk museum + lunsj på Frysja.

På Fredag 10.08.2018 arrangeres det tur til teknisk museum + lunsj på Frysja. Fontenehuset betaler inngangsbillett (Husk honnørkort om du har dette) Ta med mat, eller kjøp med deg en baguett fra huset. Kr 25. Turen avsluttes ved Akerselva. Avreise fra Fontenehuset kl 10:00. Meld deg på i resepsjonen da vel!

Bowling: Den første onsdagen i måneden drar vi og bowler etter jobb. Det skjer på Oslo Bar og Bowling, og koster 50 kr. Bowlingen går som vanlig i sommer.

Friluftstur: Hver mandag kl. 11:00 arrangerer DNT tur på turveier og grøntområder i nærheten av Tøyen. Tempo og lengde tilpasses deltakernes ønsker og behov. Turene varer ca 1,5 time. Ta på gode sko og klær som passer til været. Turene arrangeres hele året, med unntak av skolens ferier. Du trenger ikke kjenne noen fra før eller ha erfaring med lignende turer. Fin premie til alle som deltar på minst 10 turer. Turene er gratis! - OBS! HAR TATT SOMMERFERIE, ER TILBAKE I AUGUST

Onsdag: Hver onsdag arrangerer DNT  friluftstrim i Tøyenparken. - OBS! HAR TATT SOMMERFERIE, ER TILBAKE I AUGUST

5 rytmer dans m/ Hege starter opp igjen 20. august kl 14:30 - 15:30 i 3 etg.

Torsdager: Sandvolleyball-trening ved Torshovparken. Avreise fra huset kl 14:30. Gratis.

Vi arrangerer Volleyballturnering den 9. august.