Personvernerklæringen handler om hvordan Fontenehuset Oslo Øst samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd).

Fontenehuset Oslo Øst bruker plattformen til Squarespace, et tredjepartsfirma som gir oss lettere tilgang til å lage nettsiden vår. Fontenehuset Oslo Øst og Squarespace er ansvarlige for behandlingen av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, benytte delingstjenester osv. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Fontenehuset Oslo Øst bruker et lite antall cookies på våre nettsider. Vi samler ikke informasjon om hvordan du som bruker benytter hjemmesiden. Vi bruker ikke cookies for reklame eller markedsføring. Vår publiseringsplattform, Squarespace, har cookies på våre nettsider. Ved å bruke våre nettsider, godkjenner du Squarespace sin personværnerklæring, linket her.

Delingstjenesten

Hvis du benytter funksjoner for å dele informasjon fra våre nettsider til andre parter, som for eksempel sosiale medier, gjør du dette på eget ansvar. Fontenehuset Oslo Øst har ikke kontroll eller noen assosiasjon med tredje parter, og ved å bruke delingsfunksjoner godkjenner du personværnerklæringen til tredje parter. Vi gjør deg også oppmerksom om at innhold fra vår nettside delt på tredje-parts kommunikasjonsformater kan være utdatert, feilaktig eller endret siden innholdet ble delt.

Bruk av bilder eller videoer

Fontenehuset Oslo Øst har copyright-rettigheter på alle bilder og videoer lagt ut på vår nettside, med mindre kilder eller andre henvisninger er gitt. For bruk av bilder og videoer fra våre nettsider på andre plattformer, forplikter du deg å ta kontakt med oss for mer informasjon om bruken av våre media på eksternt materiale.

Fontenehuset Oslo Øst forbeholder seg retten til å endre denne informasjonen når som helst uten å gi deg varsel. Det er opp til deg som bruker å holde deg oppdatert om innholdet på denne siden. Ved å bruke våre nettsider, godkjenner du informasjonen skrevet over.

Sist oppdatert: Februar 2017