I år har vi vært ekstra heldige og fått ca 200 tusen fra gjensidigestiftelsen til oppgradering av parsellhagen. Dette jubler vi psykt mye for da vi har store planer for både parsellhagen ved Ola Narr og kjøkkenhagen her ved huset. Vi har planer om å sette opp et drivhus i parsellhagen eller i kjøkkenhagen, samt snekre en benk med plass til oppbevaring. Vi skal også montere noen kasser hvor vi skal plante blant annet jordbær, urter, bringebær og annet godt.   

Det finnes allerede solbær-og ripsbær busker, samt noe vilt jordbær i parsellhagen, vi har i tillegg mye som har blitt forhånddyrket her på huset og som nå står klar til å flyttes over.  

Vi skal å ha parsellhagemøte hver mandag kl 09:30, etter møte vil det være folk der gjennom hele dagen, og hver torsdag vil det være noen i hagen gjennom hele dagen. Men man er ellers hjertelig velkommen til å dra opp dit når som helst for å se hagen eller jobbe med det man ønsker.  

Mange opplever dyrking og hagearbeid som sosialt, lærerikt og en kjekk aktivitet. Det er en stor glede å kunne delta i hele prosessen fra det plantes frø i jorden, til at man høster inn maten. Det er også ikke minst herlig å være ute i sola og få litt brunfarge mens man deltar i arbeidet.   

Det er viktig å kunne tilby sunn og næringsrik mat, men det er minst like viktig å la mennesker få delta i prosessen fra frøet i jorda til maten på tallerkenen, å støtte medlemmer på den reisen kan virkelig forandre deres liv.
— Medlem
Det har gitt meg muligheten til å møte mennesker som jeg ellers ikke ville møtt og det har medvirket til å gi meg struktur i livet mitt. Denne gården gjør at jeg føler det er bruk for meg og det har hjulpet meg til å finne stabilitet I livet. Arbeidet har holdt meg aktiv. Jeg er mer stabil, har bedre bakkekontakt og har blitt en klokere person på grunn av det. Arbeidet har bedret helsen min i den grad at jeg har kunnet fokusere på både den mentale og den fysiske helsen. Det har betydd mye. Jeg tar det ikke for gitt.
— Medlem

FOØ planlegger utvidelse av parsellen og ønsker å legge mer arbeid i og vekt på dyrking av urter, bær og grønnsaker til eget bruk på huset, noe som vil gi et bidrag til våre daglige, varme og sunne lunsjer.